Boekingsvoorwaarden

Boeking

Voor het maken van een boeking voor een accommodatie verzoeken wij u vriendelijk het reserveringsformulier in te vullen en aan ons toe te zenden. In ons antwoord zal de beschikbaarheid en de boekingssom worden aangegeven. Indien u de reservering definitief wenst te maken, dient u dit schriftelijk (via email) aan ons door te geven. Hieropvolgend bevestigen wij uw reservering met daarop vermeld het bedrag van de aanbetaling.

Waarborgsom

Een terugvorderbare borgsom is bestemd voor het dekken van breuk/beschadiging en of vermissing van het gehuurde gedurende de periode van uw verblijf. Een betaling van 30,00 Euro wordt gevraagd voor de studio's en 50.00 Euro voor de T1 en T2 appartementen. De borgsom dient bij aankomst betaald te worden en zal bij vertrek aan u worden terugbetaald.

Verbruikerskosten/Schoonmaakkosten

Tijdens het laagseizoen worden bij een huurperiode van langer dan een maand verbruikerskosten zoals elektriciteit en schoonmaak in rekening gebracht. Casa Velha behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen voor excessief gebruik van elektriciteit tijdens de overige seizoenen.
Gedurende het laagseizoen zijn de kosten voor de eindschoonmaak voor de studio appartementen 20,00 Euro per verblijf. Voor de appartementen T1 25,00 Euro appartementen T2 standaard eindschoon 30,00 Euro en voor het appartement T2 luxo 35,00 Euro per verblijf. De schoonmaakkosten worden bij de bevestiging van de reservering vermeld en dienen vooraf betaald te worden.

Huisdieren

Huisdieren zijn in principe niet toegestaan. Uitsluitend in overleg zijn hierop uitzonderingen mogelijk.

Accommodatie

De gereserveerde accommodatie is uitsluitend bestemd voor het gebruik door gasten, die op het boekingsformulier zijn vermeld. Het is niet toegestaan andere personen te laten overnachten dan wel van de faciliteiten van Casa Velha gebruik te laten maken.
In geval van overtreding, behoudt Casa Velha zich het recht voor, de waarborgsom hiermee te verrekenen. In alle gevallen dient u uw gasten van tevoren bij de receptie aan te melden.

Annulering

Als u gedwongen bent uw vakantie te annuleren, dan verzoeken wij u Casa Velha zo spoedig mogelijk via fax of e-mail op de hoogte te brengen.
De volgende kosten worden in rekening gebracht:
50% van de aanbetaling indien de annulering tot 6 weken vóór de aankomstdatum plaats vindt Indien de 100% van de aanbetaling indien de annulering binnen 6 weken voor aankomst plaats vindt.
Wij raden u aan tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek

Casa Velha heeft in de maanden Juli & Augustus maandag-woensdag-vrijdag en zaterdag als vaste aankomst- en vertrek dagen. In het voorseizoen en naseizoen zijn er geen vaste aankomst en vertrekdagen. De minimale verblijfsduur bedraagt 3 dagen. De accommodatie is in principe vanaf 14.00 uur beschikbaar. U dient uw accommodatie op uw vertrekdag voor 10.30 uur 's ochtends conform de huisregels op te leveren.
U wordt vriendelijk verzocht uw aankomst- en vertrektijd aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid het gehuurde voor te bereiden op uw komst. Wij zullen zorgdragen voor een veilige berging van uw bagage, indien u nog niet over de accommodatie kunt beschikken of indien u de accommodatie eerder dient te verlaten.

 

Door het maken van een boeking accepteert u onze boekingsvoorwaarden.